BITO garasjereol - Pakkeløsning

Vare nr. BI-GR2445
kr4 250.00
På lager
1
Produktdetaljer

BITO Småvarereol

Reolen monteres enkelt og raskt sammen helt uten skrueforbindelser, men "klikkes" sammen uten behov for verktøy

Småvarereolen har et komplett tilbehørsprogram. I samme system kan du bygge arbeidsplasser, låsbar skapseksjon og volumgodsreoler sammen med standardreoler for individuelle behov. Reolen er konstruert også med tanke på et godt miljø i produksjon, anvendelse og gjenvinning.

Stolper med stor kapasitet

Statisk fordelaktig profilering gir stor kapasitet og stivhet, og reolhøyder opp til 10 meter. Minimal stolpebredde på 50mm bidrar til en optimal utnyttelse av lokalet.
Enkel montering av reolgavler

Enkel skruefri montering på oppstillingsstedet gjør det mulig med beste tilpasning i rommet. Hullsystemet med intervaller på 25mm tillater en individuell optimer av hyllehøyden.
Hyller med hylleklips

Lengdekanter i stabil kasseform, sidekanter med tredobbelt sikkerhetskant. Avstivningssikker i lengderetning og trykksammenføyde hjørner sikrer høy stabilitet. Hyllene har hull til skillevegger.
Les mer om småvarereolen her

Alle priser er eks mva.

Lagre dette produktet til senere

Om Reolteknikk Nord Vest AS

 

Reolteknikk  AS Avd. Nordvest holder til på Emblem i Ålesund, hvor vi har vært siden 2012. Vi er totalleverandør av innredning til lager, verksted og garderobe.

 

Ut i fra vår kjennskap til markedet og produkter, har vi opparbeidet oss en solid portefølje av kvalitetsleverandører.

 

Vi fører produktkategorier som arkivinnredning, resepsjonsdisker, garderobeskap, grenreoler, lagerreoler, pallereoler, plastkasser, trelastreoler, butikkinnredning og verkstedinnredning, samt montasje og HMS sikkerhetskontroll av lager

Kontaktinformasjon

 

Besøksadresse

Reolteknikk Nord Vest AS

6013, Emblem

Ålesund

 

Telefon: 70 15 00 15 

 

E-post: mail@reolteknikk.no

 

- Vi har alt av innredning til lager og verksted