Optimalisering av gulvplass og lagringstetthet, er nøkkelen til å kutte lagerkostnader. Når målet er å utnytte eksisterende gulvplass eller å redusere arealbruk for å lage plass til andre formål, vil en mobil pallereol-innstallasjon være den mest effektive løsningen.  Mobile Pallereoler muliggjør, alt etter anvendt system, en 100 - 180% større lagerkapasitet eller en arealbesparelse på opptil 50% ved hjelp av kompakt lagring.

 

Mobile pallereoler er basert på de tradisjonelle pall- og grenreolsystemer som installeres på mobilevogner så man med en enkel betjening lett åpner ønsket lagerseksjon. Kan innbygges i både nye og bestående bygninger, og modulkonseptet gir mulighet for senere utbygging

De mobile pallereolene er pallereoler montert på skinnegående vogner som er elektrisk drevet. Hver pallereolseksjon kan åpnes ved hjelp av fjernstyring, eller av knappene som følger med på hver mobile seksjon.

Mobile Pallereoler

Tradisjonell pallereol
Pallereol med smalgangstruck
Mobile pallereoler

Rikelig med plass til truck mellom pallevognene

De mobile pallereolene takler også bruk i fryselager.

Om Reolteknikk Nord Vest AS

 

Reolteknikk  AS Avd. Nordvest holder til på Emblem i Ålesund, hvor vi har vært siden 2012. Vi er totalleverandør av innredning til lager, verksted og garderobe.

 

Ut i fra vår kjennskap til markedet og produkter, har vi opparbeidet oss en solid portefølje av kvalitetsleverandører.

 

Vi fører produktkategorier som arkivinnredning, resepsjonsdisker, garderobeskap, grenreoler, lagerreoler, pallereoler, plastkasser, trelastreoler, butikkinnredning og verkstedinnredning, samt montasje og HMS sikkerhetskontroll av lager

Kontaktinformasjon

 

Besøksadresse

Reolteknikk Nord Vest AS

6013, Emblem

Ålesund

 

Telefon: 70 15 00 15 

 

E-post: mail@reolteknikk.no

 

- Vi har alt av innredning til lager og verksted