Garderobeinnredning

Innredning til garderobe og personalrom er noe vi i Reolteknikk Nord Vest AS er gode på! Med et rikt tilbehørsprogram og mange fargevalg, har vi mulighet til å skreddersy en optimal løsning til ethvert behov.

Våre standard garderobeskap leveres med skrog i helsveiset stål. Skapene leveres med mange forskjellige dørvalg, det være seg enkle og doble dører i stål, buede dører i stål, dører i høytrykkslaminat eller i kompaktlaminat. Skapene leveres standard i bredder av 30 cm eller 40 cm.

 

Dybden er 55 cm (skoleskapene leveres også i dybde 40 cm). Alle skap kan leveres både med rett og skrått tak. Høyden på garderobeskapene er 180 cm med rett tak og 200 cm med skrått tak. Mange kunder foretrekker skråtak på skapene for å unnga at taket blir en oppbevaringsplass, samt at skråtak letter rengjøringen.  Våre skap i stål leveres med ulike typer innreding - avhenging av antall rom i høyden og ønsker fra kunder. Eksempler på innreding er hattehylle, knagger, klesstang, speil, bokhyller, skohylle, ventilasjonsrør for tilkobling til ekstern ventilasjon, strømtilkobling for pc osv. Alle våre garderobeskap kan settes rett på gulvet og er klare til bruk ved levering. Dersom brukeren ønsker understell til skapene kan men velge blant sokkel, høye og lave benrammer og sittebenk m/u skohylle. Av låssytemer kan man standard velge blant sylinderlås, hasp for hengelås, manuell kodelås, elektronisk kodelås, online elektronisk kodelås og myntlås. Ta kontakt for en hyggelig samtale!

 

 

 

Helsveisa garderobeskap som enkelt kan tilpasses din garderobe
Garderobeskap med 2 rom i helsveisa stål
Garderobeskap med 3 rom i helsveisa stål, fås også med sittebenk
Garderobeskap med 4 rom i helsveisa stål
garderobe, skap, garderobeskap, klesskap, personalrom
fargekart til garderobeskap

Om Reolteknikk Nord Vest AS

 

Reolteknikk  AS Avd. Nordvest holder til på Emblem i Ålesund, hvor vi har vært siden 2012. Vi er totalleverandør av innredning til lager, verksted og garderobe.

 

Ut i fra vår kjennskap til markedet og produkter, har vi opparbeidet oss en solid portefølje av kvalitetsleverandører.

 

Vi fører produktkategorier som arkivinnredning, resepsjonsdisker, garderobeskap, grenreoler, lagerreoler, pallereoler, plastkasser, trelastreoler, butikkinnredning og verkstedinnredning, samt montasje og HMS sikkerhetskontroll av lager

Kontaktinformasjon

 

Besøksadresse

Reolteknikk Nord Vest AS

6013, Emblem

Ålesund

 

Telefon: 70 15 00 15 

 

E-post: mail@reolteknikk.no

 

- Vi har alt av innredning til lager og verksted